RCA ieftin

Calculator RCA Ieftin 2015

 
Pentru a afla cel mai ieftin RCA online pentru 2015 , va rugam sa accesati calculatorul de mai jos. Avem de asemenea si calculator asigurari CASCO, asigurari locuinte, medicale, sanatate, malpraxis, ROTR/CMR.

Introduceti toate datele solicitate de formularul specific asigurarii dorite si urmatii pasii indicati de acesta. Apasand butonul Afiseaza tarife lansati cererea de oferta si asteptati aparitia tarifelor. Pe masura ce se primesc de la serverele societatilor de asigurari informatiile referitoare la cererea dumneavoastra de oferta, tarifele se vor afisa in mod automat pe ecran.

Selectati pretul dorit si apoi metoda de plata conform optiunii dumneavoastra. In continuare completati datele de contact si adresa de domiciliu. In cazul in care doriti ca asigurarea sa va fie expediata la o alta adresa veti completa corespunzator rubrica Adresa corespondenta.

Pentru a finaliza comanda apasati butonul Comanda asigurare urmand ca prin e-mail sa primiti o confirmare a comenzii cu toate detaliile acesteia. In acest fel veti fi sigur ca am preluat comanda si aceasta urmeaza a fi procesata in cel mai scurt timp posibil.

Acest serviciu este operat de catre Ritter – Broker de Asigurare si Reasigurare ( www.ritter.ro). Comanda va fi plasata direct la acest partener si va fi livrata direct de catre acesta.

RCA IEFTIN – cea mai ieftina asigurare RCA se poate gasi in functie de detaliile masinii si de alte date.

Calculatorul RCA IEFTIN afiseaza ofertele in ordonate in functie de cel mai mic pret.

Comparatiile de tarife RCA simplifica procesul de luare a deciziei privind achizitionarea unei politei auto.
Datele solicitate sunt referitoare la sofer – varsta, bugetar/ pensionar, numarul de copii, localitatea.

Datele referitoare la masina care sunt solicitate sunt: tip auto, capacitate cilindrica, numar de inmatriculare. |

Asigurarea RCA este o asigurare prin care persoana care a fost prejudiciata intr-un accident auto produs din vina conducatorului asigurat RCA primeste despagubiri pentru daune materiale / vatamari corporale.

Asigurarea RCA este obligatorie pentru toti conducatorii auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>